Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Psykisk

Du säger inte någonting,
inte jag heller,
så jag har inte riktigt bestämt mig än,
för om det är du eller jag,
om det är rädsla, eller magi.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-21 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann