Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEKSUGEN - limerick

En sorgsen man i Karlskrona

önskar han sig kunde klona

fara till älskat kvinns

leka lekar han minns

glömma sin ilskna matrona

 




Bunden vers (Limerick) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2020-02-21 17:34



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Kul limerick. :)
2020-02-27

  ULJO
Rolig limerick
2020-02-24

  ResenärGenomLivet VIP
Kul limerick...
2020-02-22

  Blomma-Stjärna VIP
snyggt formulerat - man önskar mannen mod att bryta upp!
2020-02-22

    ej medlem längre
Gillar texten
2020-02-21

  Marita Ohlquist VIP
Han bär på en önskan
om en kärleksfull lekkamrat
och slippa vara i närheten
av hustruns eviga gnat!
Bra skrivet.
2020-02-21

  Feliaxel VIP
Tänkvärd limerick
2020-02-21

  Öknens Ros VIP
Fint knåpad limerick!
2020-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP