Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinter

Går på nysnö överlagd frusen is
frostig väg
stjärnstrött himlavalv inget liv bara vi.




Bunden vers av Steff...
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-21 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steff...