Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Tack till så många som jag missat som gillar haft åsikter om denna Prosa som du vet vem sa jag skulle ändra,tack alla här är en kärleks förklaring till min stad i staden


Bygg inte bort hjärtat Sundbyberg

sundbyberg stad
Sundbyberg
Att i dag leva i Sundbyberg är att leva för framtid och till korta. Se våran vackra stad vårat strög våran fina kullerstenar det som är kvar, se tornet i parken våran lekstad nedan breda ut sig över nejden se Sundbybergs kyrkas torn, Marabouparken en oas för oss Sundbybergare och närliggande tillgängligt ligger med lite bad till sommar och avkoppling i höst och vinter snår vacker är färgen när våren vi till når
Se vår hamn med den hörna som vackrast är innanför grinden du hittar snipor och Petterssonare samt Pär som kan en båt byggd av kärlek i ek eller furu så det är.
Bälsta du lilla inlopp och utfart nu fått Annedal som granne då gjorde man om dig från en kanal till en oas som Annedal har att vårda för framtida barn och oss..
Lötsjö du liten så många fåglar du var år tar till oss tusentals var vår som du låter bryta din spegelblanka yta så dom av oss alla kan njuta
Sundbyberg du lilla har oss kärt varit hoppas nu i ändrings tid du till ditt hjärta kvar håller den kärlek och det hjärta vi ger dig var dag..
Du mitt Sundbyberg långt från stad och stress vi leva här ett par eller singel i en stad som vi kan kalla höst sommar vinter vår lite som vi vill här är vi du och jag i våran stad SUNDBYBERG: -)
Copyright" (©)Stefan.SH
Prosa av Steff...
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-06-20 01:59Bookmark and Share


  Arne Björn Fredriksson
fin känsla av beskrivande med fingertoppar nuddande gräs och kullerstenar, prova gärna att även skriva kortnoveller ...trevlig läsning :)
2021-07-18

    Steff...
Trodde jag tackat för era fina kommentarer

Men i fall jag inte så gjort så Tack
2021-06-27

  Bodingen VIP
Lokalpatriotism när den är som bäst!
2021-06-22

  Black raven VIP
Jag bor också i vackra Sundbyberg.
2021-06-20

  Öknens Ros VIP
Fin hyllning till din hemstad Sundbyberg!
2021-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Steff...