Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort repris


till A.L

tanke
Blåsten stormar
farvågor stor
skyfall
orkan
framtidens våg som skölja över livet




Fri vers av Steff...
Läst 216 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-06-30 03:55



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Farhågor och farhågor. Oro inför framtiden.
2021-06-30

  Kungskobran VIP
Problemen hopar sig, de är till för att lösas
2021-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Steff...