Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjärnens fiske

skogsbryn livet spöt en tjärn jag älskat sedan små tår liten fot satt sin stämpel i tjärns mossgröna svävande rörliga
Regn solstråle regnbågen öring tjärn brus ringar kasta ett
granen björk solnedgåg råbockens romande orrens kluckande sång
Morgon sömn med fiskar sin dröm morgon rökt öring en ungdoms sång




Fri vers av Steff...
Läst 190 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-06-20 01:31



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Härlig stämning !
2021-06-30

  Gunnel Eriksson VIP
Fina iakttagelser.
2021-06-23

  Öknens Ros VIP
Härlig bild av naturens sköna stunder!
2021-06-20

  alicja lappalainen VIP
EN PLATS PÅ JORDEN
2021-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Steff...