Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kvinna och en man


så skönt när man vet
hur varför - vad göra
tryggt och säkert

tänkte jag
vid fömedlade känslor
till mannen

hans ok-ord
klädde ej ansiktet
något doldes

senare...

han yr och kräks
var det något som jag sa?
absolut inte!





Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-21 22:54



Bookmark and Share


  P-E-H
Så spröda ord om sådant som sagts och inte sagts.

Tycker mycket om den.
2020-02-26

  Lars Hedlin
Oj oerhört starkt och full av allhanda känslor som känns och känns igen
2020-02-26

    Lena Staaf VIP
Vad döljer sig bakom orden? Inte alltid lätt att veta.
2020-02-25

  Marita Ohlquist VIP
En tankeväckande text om kommunikation, förhoppningsvis beror den sista strofen på något annat.
2020-02-23

  Blomma-Stjärna VIP
vad händer?
2020-02-22
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP