Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En helg som ingen annan! men fylld av tok!


Djungel inomhus

Rädsla


ja den är stor när man tussar omkring i en lägenhet här i Västra skogen ! du snurrar runt i min skalle som värker å idiot tankar dyker upp från mina bly tyngda bubblor nere i djupet av min själ.. jag vill ha dig !


vill bli kramad utav dig ..


 


En feber febril förvrängning av det ordinära lägenhetens tomhet byts plötsligt ut till en slags djungel, fylld av liv, vilda fantasier växer så de knakar ... en byrå blir genast en utdöd dinosaurie , matbordet en längesedan död jättesköldpadda, draperierna blir till lianer som far till marken vid varje försöka att svinga sig i dem..


 


Feber ack vad  du vänder upp å ner på min tillvaro!


 


 




Fri vers av danne //
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-24 06:37



Bookmark and Share


  WyS VIP
Härligt med fantasi....bort med det digitala för en stund och det skapas inre bilder. Uttrycksfull bild...yeh!
2020-02-24
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //