Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Usch! - Haiku

 

 

att våren kommit

har väl inte undgått nån

små bruna högar




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-24 13:20



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Plocka plocka! Inte bara tussilago.
2020-02-24

  Bodingen VIP
Kära hundägare, ta med svarta påsen för f..!
2020-02-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Tyvärr vårens baksida!
2020-02-24

  Niliboy
Våren är mer än hundskit, lyft ögonen, den är ju härlig!
2020-02-24

  ULJO
Vårens dilemma
2020-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP