Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kände för att rimma litet, försökte få jobbiga känslor att matta sig en smula. Hamburgaren såg nog inte dagens ljus i Hamburg. Den lystes kanske upp av någon som plötsligt 'fick spe eller spel'... Misstagen får i vilket fall liv att leka.


Hellre än bra?






Det är inte helt lätt
att vara som bäst
även att se sig mätt
då en lever av häst

ritten går över segers äng
där galopperar en önskning
sömnen låter sig höras i var säng
i drömmen syns var vinkling

där rider en någon sin maka
i stark bevekelse och lust
ibland ser den i tiden tillbaka
på vart land och stormig kust




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2020-02-24 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP