Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är avundsjuka?

Du har nåt som inte jag har...!
Jag skulle vilja ha det som du...
tänk om jag fick gå i dina skor...

En del män blir avundsjuka
på allt som en kvinna har
avundsjuka på att hon är intelligent
att hon har rest
att hon är svensk osv,osv

Det är nästan löjligt.

Det har väl att göra med hans dåliga självkänsla.
Ja, vad skulle det annars bero på?

(Tar gärna emot kommentarer på detta)




Prosa av bohemen VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2020-02-24 21:34



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Dålig självkänsla har nog en del män också, och visst kan det finnas en viss avundsjuka på kvinnor, liksom kvinnor kan känna avundsjuka mot män. Det finns smarta (intelligenta) människor av båda könen.
2020-02-25
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP