Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

V.v.v

Viktiga Viktor väntar väluppfostrat
Valarnas vanmakt
Vänskapens varsamma vibrationer
vattenfyllda vägar
Vidunderliga visioner
Välstickade vantar





Bunden vers av bohemen VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-24 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP