Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På fjället

 

Snötyngda vidder

 

över frusen mark viner

 

stormen rasande




Bunden vers (Haiku) av StinaJ VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-25 09:38



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
En bild av vintern. Den hade jag nästan glömt när den drabbade också mig. Du skriver så vackert.
2020-02-26

  Iréne S Räisänen VIP
Bildskapande haiku.
2020-02-26

  ULJO
Inget att längta efter
2020-02-25

  Feliaxel VIP
Vinterstorm
2020-02-25
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP