Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En meningslös känsla

Avundsjuka är ganska meningslöst
För det kommer alltid att finnas dom
som har mer än du själv
dom som har det bättre
på olika vis...

Konsten är att vara nöjd med dig själv
Stolt över det du har uppnått.

Ja, jag är stolt över att jag har
spottat upp mig och rest mig
från stor förödmjukelse

Att jag har tagit egna initiativ
och gjort en djävla massa frivilligarbete

Jag har inte legat på latsidan så att säga
Vem är du som dömer mig?
Du känner ju inte min historia!





Prosa av bohemen VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-25 13:27



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Här var det jäkla anamma! Skulle behöva det själv också, får skärpa till mig.
2020-02-25
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP