Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OMBYTTA ROLLER - tanka

Grå himmel blev blå

sol smälte tunt snötäcke

lekte i grönt gräs

vinden torkade ömsint

knoppande bigarråträd




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-03-03 17:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Åh, så härligt...känns så gott...
2020-03-14

  DavidM VIP
En härlig skildring av naturen, av årstiden. Det går att se den uppskjutande växtligheten framför sig.
2020-03-08

  Niliboy
Härligt! Här har vi haft Sol tidigare dar, men i morgon ska det visst so!
2020-03-05

  M.Eta
Går åt rätt håll!
2020-03-04

  Feliaxel VIP
Det finns vår i dina ord
Fint
2020-03-04

  Poeten Salvador VIP
Tydlig naturbild
2020-03-03

  Öknens Ros VIP
sol och vind
sjung min lind
så även bigarrå
som bredvid stå
2020-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP