Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

V,V,v...

VARIERANDE VANOR VÄNTAR VERONIKA
VREDENS VARMA VRÅL
VÄRMENS VÄLGÖRANDE VERKAN
VENEDIGS VATTEN VINNER
VARFÖR VATTNAS VÄXTER?

VÄSTERÅS VISAR VÄGEN
VÄXJÖS VATTENHÅL
VIMMERBYS VIDRIGA VÄTA
VIADUKTERNA VRIDS VANSTÄLLDA
VÄGRA VäKTERNAS VIKTIGHET


VASKA VARANDRA VARLIGT
VALPARNAS VERKLIGHET
VELIGA VEKLINGAR
VAXA VÄGGARNA!
VINDARNA VINER VINTERLIGT




Bunden vers av bohemen VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-25 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP