Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakslag

 

så kom det då

bakslaget

men barnbarnet är glad

nu får hon prova sina nya skidor

snön lyser vit inte bara på taken

utan också på marken

synd man inte har sparken

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-26 09:19



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ej bakslag
för skidlag
i Vasalopp
icke stopp
årlig sport
ej töa bort
2020-02-27

    Lena Staaf VIP
Härligt för barnen! Nya skidor - det var en riktig utmaning denna vinter.
2020-02-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, det blev en sen vinter! Ungarna är glada och åker kälke för fullt.
2020-02-26

  Niliboy
Ja va fint. Här är det fullt med skidåkare!
2020-02-26

  Marita Ohlquist VIP
Förstår att ni har vinterväder, till glädje för ungarna, dock inte för alla vuxna.
2020-02-26

  ULJO
Tråkigt faktum.
2020-02-26

  Feliaxel VIP
Bakslagen är inte välkomna för oss men barnen njuter
2020-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP