Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku

Brusande tång
Flat stenhäll
Temperatur




Bunden vers (Haiku) av Steff...
Läst 157 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-02-27 00:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Doftar känner och gillar :)
2020-03-01

  Lottie Ålhed VIP
Kan vara vilken temperatur och årstid som helst i din haiku.Nyfikenhet väcker orden. Applåd.
2020-02-28

    Steff...
nä det är det inte det är en dikt bara av mig o lite kort:-)

2020-02-27

    Lena Staaf VIP
Fin dikt med härlig sommarkänsla. Men ingen haiku.
2020-02-27

  Öknens Ros VIP
Lyss till sommarens ljumma vind!
2020-02-27

  AKT VIP
Får sommarkänslor.
2020-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Steff...