Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekunder av lycka.

Sekunder kan vara långa, eller korta.
De kan räknas som långa eller korta.
När lillan kom till jorden...

Nä!
Innan.
Episoderna;
Total Lycka,Hon finns.
Total lycka-vissa små svårigheter finns-bb-tiden(nedkyld och massor av frågor),
Men hjälp finns på plats.
Väl hemma, panik,första dagen.
Ett rus av framgång trodde vi- Du sover nästan hela tiden.
Första bvc-besöket-du har gått upp för lite.
Sedan följer en tid när du äter mer, vi klockar dig, du blir piggare.
När du blivit piggare... Matvägran ibland, vakenvägran, kraftansträngning för oss föräldrar att få dig att vakna. Frustration hos oss föräldrar, ibland ilska. Vi tror att du känner av det.
Jag som mamma 100 procent lycklig, 100 procent sexig, trött,trött på att vara mamma, vem är jag när jag inte är mamma, inte sexig ett dugg,längtan. Längtan efter fler barn, absolut inte fler barn. Inte för någon av oss, hur vi visar kärlek för varandra under den här tiden, hur ingenting om den här tiden blir nerskrivet, vi har för mycket att stå i.
Misstag till total hängivenhet och glädje över att du finns. Det går bra nu!




Bunden vers av Mim
Läst 156 gånger
Publicerad 2020-02-27 05:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim