Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jaget i texten är en fiktiv person.


Brustet hjärta

 

 

"jag älskar dig" du sa

nästan varje da'

men allt var bara en fasad

för att jag skulle vara glad

 

för du mena' ingenting me' det

du bar på en egen hemlighet

så slug och listig du var

men mig har du inte kvar

 

jag tar mitt pick och pack

ställer mig vid närmsta mack

liftar till Örebro

där får jag ro

 

du med annan lekt

henne du har smekt

viskat i hennes öra

ord hon velat höra

 

det är slut med ditt dubbelspel 

slut med puss, kram och kel

ha det så bra med din nya tjej

jag säger adios och hej

 

jag är ingen slit- och slängvara

mig kan du inte längre bedra

det finns så många andra män

ty det har jag på känn

 

att det finns nån för mej

som inte luras, nej

ärlighet varar längst det sägs

det blir nån utan poker face

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-27 10:23



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Igenkänningsfaktor!!
2020-02-27

  Bodingen VIP
Ibland funderar man på om det inte vore bättre som vissa djur ha parningstider, ingen otrohet eller svartsjuka skulle förekomma. Visst fasen, då var man ju tvungen att stångas först för att imponera, låter jobbigt...
2020-02-27

  Kungskobran VIP
När lek
blir svek
tar det slut
må han veta hut
2020-02-27

  Niliboy
Kärleksrelationer och att det är slut,
Kan ibland leds till sjukdom, det är riktigt tufft att bli sviken. Huga ligen! Å huvva!
2020-02-27

  Feliaxel VIP
Sorgligt att läsa om dom som inte är ärliga i en relation
2020-02-27

  ULJO
Många blir drabbade på samma sätt. Sorgligt när inte kärleken kan få vara sann och äkta.
2020-02-27

    Lena Staaf VIP
En tuff tjej som ändå säkert känner sorg och övergivenhet. Det är inte alltid så lätt att bryta sig loss även om man borde.
2020-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP