Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stormar på gott och ont...


SUICIDHOPP!

Navelsträngen till fastlandet är avklippt
- stormarna förflyttade gamla Öland till
6 distansminuter väster Riga, Estland,
nu är det slut på suicidhopp från bron.
Det blir svårt för turisterna som önskar
besöka Ön, eftersom färja är av nöden.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 159 gånger
Publicerad 2020-02-27 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje