Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som barn gör

 

 

barn gör inte som du säger

barn gör som du gör

om du för det fula väjer

då de kanske hör

 

barn är som svampar

suger åt sig allt

så se var du trampar

fällor finns överallt

 

hur ska barnen veta

skillnad på rätt och fel

om vi med sanning spreta

och kanske velar en del

 

bäst att ärlig vara

tillit då barnet känner

fina minnen bevara

i barnen du får vänner

 

(undantag får dock göras

då barn icke kan höras

vuxnas prat och hyss

och kanske en liten kyss)

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-27 15:54



Bookmark and Share


  ULJO
Kloka ord
2020-02-28

  Bodingen VIP
Telepati utan medhörning vore nåt ibland de
2020-02-27

  Niliboy
Fint!
2020-02-27

    Lena Staaf VIP
Alla håller med om det i teorin men hur många klarar att göra det i verkligheten? Men bra att bli påmind ibland.Fint skrivet och rimmat!
2020-02-27

  Kungskobran VIP
Barn har livlig fantasi
det får vi finna oss i
2020-02-27

  Feliaxel VIP
Ja det gäller för oss vuxna att vara goda förebilder så barnen vet vad som är rätt eller fel
Mycket kloka ord från din penna
2020-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP