Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRAFISK KONST- tanka

Ett grafiskt motiv

sjö målad i grått, svart, vitt

snöregn från grå sky

svartfläckiga björkstammar

vitt erövrar naken jord

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-02-27 18:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Naturen klär sig på olika sätt...det finns alltid något som är vackert om man bara vill hitta det...fin tanka...
2020-03-14

  Stanley Rydell
Det lyser om gråskalan, gör rättvisa åt naturen!
2020-03-02

  KattenKin VIP
Proffsig konst, ser allt precis. Du är säker på dessa naturmålningar, och sista raden bäddar in, och om, skönt igen.
2020-03-02

  Lars Hedlin
Vackert är naturens egna konst!
2020-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som får mig att tänka på en konstutställning av Lars Lerin som jag besökte i tisdags, fantastiska naturbilder i grått, svart och vitt!
2020-02-28

  ULJO
Bästa konstverket, Naturen
2020-02-28

  Feliaxel VIP
Naturen är som en föränderlig tavla

2020-02-27

    Lena Staaf VIP
Ser bilden framför mig. Grått, vitt, svart. Ibland finare än färg.
2020-02-27

  Niliboy
Fin bild, man önskar man kunde måla!
2020-02-27

  Öknens Ros VIP
Målande bild av naturen.
2020-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP