Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNDER YTAN - tanka

Bryggor på rymmen

halvdränkta i havsvatten

ser frihet locka

vikars stilla ro i lä

famnade av trygga berg




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-02-28 18:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Även bryggor behöver lugn och ro...fin haiku...
2020-03-14

  Marita Ohlquist VIP
En fin text som får mig att tänka på människor som önskar sig ett annat liv än det som är.
En högst personlig tolkning, kan vara fel, men det är så jag tänker och känner.
2020-03-02

  Lars Hedlin
Bra skrivit!
2020-03-01

  M.Eta
Många bryggor har blivit dränkta under en tid!
2020-03-01

  Feliaxel VIP
Vädret är inte att lita på
2020-02-28

  Öknens Ros VIP
Vatten skördar bryggor, skönast i lä.
2020-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP