Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyla

 

 

den sköra isen

brast

i mitt hjärta

 

fick mig

att vakna

ur dvalan

 

mina förhoppningar 

dränktes

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-02-29 11:50



Bookmark and Share


  Per Drysén
Hemskt men vanligt
2020-03-03

  ULJO
Vemodsvackert skildrat
2020-03-02

  BenGust VIP
Ändå bra om det inte är alltför
kylslaget med kraftig isbildning inombords. Då blir övergången
mildare.
2020-03-01

  Bodingen VIP
Yes, it's like that in a poet's world.
2020-02-29

  Märta Kajsa Nyholm
Islossning kan göra ont. Fin text.
2020-02-29

  överlevaren VIP
Isande kyla tog värmen....
2020-02-29

    Lena Staaf VIP
Sorgligt - en del av livet. Skört och fint beskrivet.
2020-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP