Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återlämning sker på angiven plats

Existensen är lånad och ska en dag lämnas åter.

Under tiden lånar vi intryck och idéer som används till att skapa en person. Lån av tillgångar och färdigheter ger förutsättningar för utveckling och expansion.

Successivt återlämnas förmågor samtidigt som tillgångar ackumuleras. Vi skiftar fokus för att inte stagnera, ömsar skinn och förvandlas.

Tids nog är låneperioden över och det som är lånat återkrävs. Den slutliga återlämningen sker lyckligtvis vid ett och samma tillfälle på angiven plats.




Övriga genrer av Brunluvan
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-29 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brunluvan
Brunluvan