Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Responsibility



frustration
so used to take care of me
why isn't he...




Bunden vers (Haiku) av lila fjäderblomman VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-29 20:24



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Blir berörd av textens innehåll!
2020-03-02

  Lars Hedlin
Stark känsla som slår och berör!
2020-03-01

  Blomma-Stjärna VIP
en svårknäckt nöt det här - men inget är omöjligt (får man väl tänka)
2020-03-01
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP