Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur länge ska detta pågå

hans lockar var äntligen
genom mina fingrar
jag sa att han var som
ett gosedjur
jag tror han är mitt

jag funderade på
hur jag skulle konfrontera
honom
och hans
problematiska tendenser
men så fort vi träffades
ville jag bara äga

han somnade till
jag frågade
sover du
han svarade
nej, oroa dig inte älskling
hörde jag fel
vad var det jag hörde?
ordet lekte i min mage
som små fjädrar av dun

jag har inte så noga
krav på män
jag vill bara äga
och bli ägd

men nu
när vi långsamt
långsamt
smälter oss samman
lurar oss in
i ett förhållande
utan att veta hur
så kommer jag på mig själv
med att vara Jag
och då är han Främling
till exempel berättar jag
om min vän
och när jag nämner hennes
konstnärsdrömmar
börjar han skratta
jag tänkte för mig själv
där gick min gräns




Fri vers av ett blått spöke
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-01 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ett blått spöke
ett blått spöke