Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unikt

 

 

Hör ditt namn ofta 

Det är inte så sällsynt 

Men varje gång jag hör det 

Tänker jag på det unika med dig

 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-14 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP