Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är för sent

Att analysera
Dina texter
Tyda
Ditt språk

Så främmande
Men samtidigt
Så välbekant

Att fråga
Vem du var
I din barndom
Uppväxt

Om att
Aldrig
Bli vuxen

För sent
Att bryta
Igenom
Din mur

Av ouppfyllda
Profetior

För sent
Att hålla
Din hand

Och säga att
Allt kommer
Att bli bra

Där själarnas ljus
Samlas
Som stjärnor
På himlen

Ser jag just
Ditt flimrande
Ljus

Och viskar
Tyst tyst

Förlåt, förlåt

För sent.....



























Fri vers av Virvelvind
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-06 17:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Glöm inte bort en viss person. Ingen är odödlig, vi försvinner alla, tyvärr.
2022-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind