Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AFTONPSALM

Dagen dignar, natten går 
ner i dygnets dvala.
Mörkret lindrar dagens sår
med sitt tysta, svala
hopp att Auroras ljus
liksom Eols morgonsus
mig må snällt hugsvala.


Morgonstjärnan Jesus är
enligt bibelorden.
Gud måhända mig beskär
än en dag på jorden.
Om än natten blir en strid,
hoppas jag att Herrens frid
blir som morgon vorden.




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-06 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP