Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

logg ut

Makens värme
Fetvadd svullna ben
Våren ser vi inte




Fri vers av Steff...
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-06 20:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan domnad och det känns!
2020-03-08

    Steff...
Dikt igen då Lena....
inget annat

2020-03-07

    Lena Staaf VIP
Tragikomisk dikt!
2020-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Steff...