Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Teknik i all ära...men stressar...


DÖDSRULLNING!

Teknik i all ära, det bästa är kanske att använda
och förlita sig på sitt huvud, enkom.

HP Dator Elite Book, ny Nokia Smartphone.
Varför fick inte de gamla trotjänarna duga?
Allt går att sälja med mördande reklam...
Alla nya system har sänkt min stresströskel.
Problem efter annat, det snurrar i huvudet,
skakiga händer och nästintill "blackouter".
Morgontidningen fladdrar för vinden, den är
en trogen vän, visst, men av hederligt papper...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-03-07 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje