Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad

Ord gester och tystnad som kränker

I öppet sår och av skuld som dränker

Att i tvivel lämnas om vem man är

Det hela den själsliga friheten beskär




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-03-08 09:33



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark text om hur livet kan vara!
2020-03-09

    ej medlem längre
bra rimmat om något som verkar lite kaosartat
2020-03-08

  överlevaren VIP
Känslomässig fängslad.....
2020-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)