Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You have a pretty face!

So I say you have a pretty face

I tell you baby I new it all the time

 

Feel the humble love of my voice

You don’t have to worry

 

Let us have a crazy time

Yea a really dirty time

 

Come on and feel the heat

Let us be wild wild wild

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2020-03-08




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 252 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-03-08 14:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken härlig känsla att släppa alla hämningar och kasta sig ut...
2020-03-21

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt när man kan släppa loss...
2020-03-17

  angela Täubert fd Jansson VIP
Crazy times are the best! ;)
2020-03-09

  Marita Ohlquist VIP
I den bästa av världar!
2020-03-09

  lila fjäderblomman VIP
trygg och het!
2020-03-08

  Blomma-Stjärna VIP
vild och het ömsinthet - !

2020-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin