Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liknelse

Ett löv som singlar
genom luften
från gren till mark,
från moderns sköte
till dödens vida famn;
sådant är ett människoliv.




Fri vers av Nitram P
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-08 15:45



Bookmark and Share


  Jaseph
En människas obetydlighet. Intressant att både upphovet och slutet är av kvinnligt kön. Fint med assonansen mellan mark och famn.
2020-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P