Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I en liten trädgård av cederträd utanför en 7-11 i Kitashinagawa 57577 57577 57577


Sapporo blues i tre tankas

Fyra sjutvåor
en stigande vintersol
är jag på lyset?

Ett minne, kanske tafatt
ger dock sken av din skönhet

Där en kontorist
lever kaffe vidare
trots hans sena död

Sug av mig mitt hjärtas guld
kan knappt begå tankebrott

I sin grå trädgård
har han äntligen förstått
avskilt satt ensam

Tvivlande tvungen till dig
giv mig frivilligt brösten.




Bunden vers (Tanka) av Marcus B
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-09 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B