Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Är Ingen Annan

 


Människan är komplex


Under ögonlocken finns


ett rede av minnen


De trängs och välver sig


likt etsningar


Genom tid och rum hör


de samman med känsla


och mycket annat


Ögats lust som blommat


och slagit rot ömsom


avvisar och famnar


Ögat vet hur hjärtat slår


och hjärtat vet när ögat


måste blunda


Känslans vilda lust och


längtan gömmer sig för


förnuftet som många


gånger mött motstånd


Under ögonlocken finns


ett rede av minnen


De trängs och välver sig


likt etsningar


 


Människan är komplex


 


 


 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-03-11 08:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Minst sagt komplex.
Jag brukade kalla min (gamla) värld för The Complex World Of Zluggo Pop.
2020-03-11

    Lena Staaf VIP
Minnen, erfarenhet, känsla och förnuft som trängs. Du binder ihop det med din inledning och avslutning.
2020-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP