Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skryt, konstaterande eller att intaga ett rum!?

Tiden börjar närma sig explosion,
Tarmen konvulsion...

Tänk om min tarm är smartare än jag?
Trots att jag är ganska smart.




Bunden vers av Mim
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-12 04:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim