Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I 10 dagar ska jag utmana mig att skriva några rader om vädret. Bara för att jag ska!


Torsdag

Regnet blev segare och mer grovkornigt.
Blötare slog det mot rutan.
Snöblandad väta. 
Storm.

Solen glimtade genom en glipa i molnen.
Det ljusnade inne.
Uppehållsväder.
Vår.




Fri vers av kirsti ylinikka VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-12 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kirsti ylinikka
kirsti ylinikka VIP