Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till de som minns KSMB, Jag är ingenting


Om jag vore en dröm

Om jag vore en dröm
skulle jag beröra dig

om jag vore en kamp
skulle jag motivera dig

Om jag vore ett ljus
skulle jag förblinda dig

om jag vore ett obehag
skulle jag stärka dig

om jag vore en förnedring
skulle jag förlåta dig

om jag vore ett trauma
skulle jag förankra dig

Även om jag är ingenting mer än det som rengör ljudet
av vandrande, bara fötter,
så kommer jag aldrig glömma bort att lära känna dig.




Bunden vers (Annat versmått) av Marcus B
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-12 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B