Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liftaren höll ut sin tumme i det tysta resonemangets kalkyl.


Då två tjuvar möter varandra, behövs ingen introduktion.

Jag har vandrat många nätter
som nu tappat sin tid på året

jag har vandrat mellan städer
som nu förlorat sina namn

vid vägen har jag stått under statyer
vars ansikten blir till sand i mitt minne

vid vägen har jag lärt känna kamrater
vars röster slutat eka inför min erinran

Jag är en talande varelse
lidande under språkets prygel




Bunden vers (Annat versmått) av Marcus B
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-12 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B