Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår tid 1977

 

En svunnen era
rock på 70-talet
i glam med flera
stod ut i skvalet

Ugglas Jag skiter
Hurriganes Mr X
Alice hönset biter
moral emot väcks

Slade samt Sweet
på vinyl var i topp
kass recensentelit
såg tuggummipop





Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-03-14 00:17



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja det rockar....tidlöst!
2020-03-14

    Lena Staaf VIP
Ja det var tider det!
Väl fångat och fint rimmat av dig.
2020-03-14

  Öknens Ros VIP
Nostalgisk tillbakablick.
2020-03-14

    Sefarge VIP
Ack ja! Den tidens toner
lät ju som musik,fastän
Farsan tyckte det enbart
lät som skrammel utan
Povel Ramel. Och en
annan tycker dagens
Musik låter som två
pojkar som samtidigt
Hoppar på en spiral
Madrasserad säng
Knirr.Knirr.Squick
Squik. Skrik o stöön
Var tid bär måhända
sina"ljuva" toner inom
sig?


2020-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP