Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankar som kretsar omkring: Ett arbet e l , strömmande känslor med effekt i reaktiv och skenbar kraft.. det tar 3msek av 3mamp att stänga av sin egna pump..


Elkraft...

 


 


Under veckan används muskler å grå små..


Konst ruckel tion


Vi bygger nytt..


För kapaciteten är ej inom samma ram..


På 10 20 år åldras fort, olika innovationer växer fram.


Ampen i appen strömmar


per sekund i millisekunder...


Legoklossar tunga massiva .. slingrande ormar vi brottas med..


I gjutjärn stålkonstruktion aluminiumbalkar som folie formar vi ..


Vi reser upp mot skyn mot månen


fackverk korsade balkar


bärande en tyngd mot en framtid av ....


Volt å resistens en elastisk energi till miljön ..


Blå blixtar lever  i maxad styrka...




Bunden vers (Annat versmått) av danne //
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-14 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //