Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag slår mig fri

Du frotterar
Dig
Med det
Fina folket

Med titlar
Pengar
Makt

Bemödar mig
Knappt en
Blick

Så simpel
Är jag
Knappast
Synlig

Men jag
Ser dig
Bakom din
Perfekta mask

Där döljer sig
Den lilla
Flickan

Som själv
Aldrig
Blev sedd

Utan skapade
En falsk
Värld

Utan mening
Utan innehåll

I avsaknad
Av pappas kärlek
































Fri vers av Virvelvind
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-14 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind