Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Värde /, porträtt

Jag tänker att kvällen lägger sitt mörker som en vila efter dag, nästan som den värdefullaste presenten, bara för att den kan.

Jag brukar tänka då att jag är förunnad, som om jag var den mest vackra, kväll efter kväll.
Det gör en hel del för självförtroendet.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-14 23:41



Bookmark and Share


    Max Poisé
Det är redan vetenskapligt bevisat att vi kan förmå oss själva via upprepande också få vår misstänksamma hjärna att också tro på det vi upprepar...
Viktig text Yrre, allt för många lever under en egenskapad yta...
2020-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP