Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ransonering (Min klimatkamp 15/3)

Tillämpat ransonering av nyheter idag.

Ögnat rubriker, läst några utvalda artiklar, bl a om slöjförbuds vara eller inte vara.

Ägnat förmiddagen åt en skogspromenad och eftermiddagen åt en James Bond-film.

Till kvällen blir det en kopp te och en bok som inte handlar om vare sig virus eller klimat.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-03-15 18:45



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
James Bond är väl så långt från verkligheten man kan komma...
2020-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP