Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
normalisera! Extra-vagant-era!


Vulgärt! Lekfullt allvar, i vissa kretsar... Dessa kretsar,

Jag älskar ordet vulgärt...
Det låter vulgärt...!
Bara ordet!

Bibliskt. "I början var ordet"
Personligt...

Jag älskar ordet vulgärt!
Vem bryr sig? (om vad jag tycker)...
Kanske någon...?
Någon dag...?
Och om ...
Inte mig,
så kanske om ordet?

Går det få till ordvrickarvanor i ordvrickarkretsar?
Det kanske det gör?
Går det att personifiera orden, genom den du är (Klädstil till exempel)?
Eller personifiera, såsom, att visa omsorg om orden...?
På samma sätt som...
En männsiska?




Bunden vers av Mim
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-15 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim