Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viljan att flyga.

Jag hade en önskan om att flyga
Sträcka ut mina vingar och lyfta
Känna hur luften bar
och gav livet ett annat perspektiv.

För en stund levde jag i glömska
bortsåg från det faktum
att jag sedan länge är vingklippt

Livet gjorde mig detta
och numera lever jag på mark
som i en fjärils bakvända leverne
är jag fast i en kokong

Ändå finns viljan att flyga!
©Kajsa.




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-03-16 15:17



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Tunga dystra rader om livet. Fin metafor
2020-03-19

  Solweig Jansson VIP
Hög igenkänningsfaktor ! Som barn är det lättare att flyga iväg !
2020-03-19

    Max Poisé
Och viljan att skriva kompetenta texter...Tack för denna.
2020-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP