Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska vi köra de värsta fördomarna då ?






Tjocka är sjuka.
Fula är sjuka.
Tvillingar är sjuka...( var och en för sig....men ändå ).
Ensamma är sjuka.
Diagnosticerade är verkligen sjuka.
Handikappade är sjuka.
Mammagrisar är sjuka.
Pappas flickor är sjuka.
Sexuellt perversa är så jävla sjuka.
Asexuella är faktiskt så sjuka.
Änglar är sjuka.

Tur att du
inte är en sån där !

Och jag ska försöka
att älska dig ändå.




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-16 22:18



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ängslig avgränsning med oroliga sidoblickar. Vårt samhälles behov av abnormitet.
2020-03-17

    ej medlem längre
dom normala är sjuka

(normopati heter det
sjuklig normalitet)
2020-03-17

  Onomatoprofet VIP
Sjukt bra!
2020-03-17

  Hopplös själ
Mm,ska försöka förlika mig med min sjukdom!

2020-03-16

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
.....och dom sjukaste är dom som är friska.
2020-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP